Τηλέφωνο

+302294022950

Φαξ

+302294022908

Παραγγελίες

orders@fhv-biotest.com
Ρωτήστε μας!

FHV Biotest

Advanced biotechnology Products

Η εταιρεία μας προωθεί στην ελληνική και διεθνή αγορά εξελιγμένα βιοτεχνολογικά προϊόντα, σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που αφορά τους τομείς της ανάλυσης τροφίμων και ζωοτροφών, διαγνωστικών υγείας και κτηνιατρικής.

Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παραγόμενα στην Ελλάδα βιοτεχνολογικά προϊόντα, αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τα είδη που αναπτύσσει και παράγει η Ελληνική εταιρεία Menidimedica, που χαρακτηρίζεται πρωτοπόρος σε αυτούς τους τομείς, (ηλεκτρονική διεύθυνση www.menidimedica.gr)

Τα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προϊόντα μας, διακρίνονται για την αξιοπιστία τους και την ευκολία χρήσης τους.

Η αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων, που θα παρέχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και θα είναι απλά και εύκολα στη χρήση τους, αποτελεί μόνιμο στόχο μας.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Σεβόμαστε το περιβάλλον και φροντίζουμε κάθε μας δραστηριότητα και προϊόν να διέπεται από αυστηρούς κανόνες για την αποφυγή επιβάρυνσης του.

Η πολιτική υπηρεσιών ολικής ποιότητας που εφαρμόζουμε, διασφαλίζει απολύτως την επιτυχία τόσο της ανάπτυξής μας όσο και των συνεργατών - πελατών μας που είναι τα Δημόσια και Ιδιωτικά αναλυτικά εργαστήρια, που λειτουργούν ανεξάρτητα ή εντός μικρών, μεσαίων και μεγάλων παραγωγικών μονάδων.