Τηλέφωνο

+302294022950

Φαξ

+302294022908

Παραγγελίες

orders@fhv-biotest.com
Ρωτήστε μας!

ΝΕΑ

Αγαπητοί φίλοι και Συνεργάτες

Η FHV BIOTEST ξεκίνησε την πορεία της στην απαιτητική, δύσκολη και ενδιαφέρουσα αγορά προηγμένων βιοτεχνολογικών προϊόντων.

Προσδοκία και βαθύτατη επιθυμία μας είναι, η ιστοσελίδα της εταιρείας www.fhv-biotest.com να αποτελέσει φιλόξενο βήμα για δημοσίευση άρθρων και επιστημονικών εργασιών που σχετίζονται με τους τομείς ενασχόλησης της εταιρείας αλλά και κοινωνικά θέματα σχετιζόμενα πάντοτε με την βελτίωση της ποιότητας της ζωής, όλων μας.
Θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες σημαντικές πληροφορίες σε επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο για κάθε επιμέρους προϊόν, έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα στην κοινοποίηση των πληροφοριών στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, είτε από γενικό ενδιαφέρον ενημέρωσης, είτε από το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό πελατών μας.

Η εταιρεία μας είναι ήδη σε θέση να εξυπηρετεί γεωγραφικά το σύνολο των περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης.

ΜΗ FHV BIOTEST ξεκίνησεέσα από συνεργασίες που χτίζονται καθημερινά με σοβαρότητα, επιμονή και επιμονή, επιδιώκουμε την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα πελατών μας.
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα ανακοινώνονται οι κατά τόπους και ανά περιφέρεια αντιπρόσωποι, ικανοί και πρόθυμοι να καλύψουν το σύνολο των αιτημάτων και αναγκών των πελατών μας.

Έχουμε προνοήσει και διαθέτουμε ήδη, ικανό απόθεμα (Stock) προϊόντων, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε άμεσα και ταχύτατα σε παραγγελίες προιόντων.

Συνεργαζόμαστε με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών (COURIER), ώστε τα προϊόντα να παραλαμβάνονται ταχύτατα και ασφαλώς, συσκευασμένα κατάλληλα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή οίκου.

Η διάθεση στην αγορά κατά κύριο λόγο εγχωρίως παραγόμενων βιοτεχνολογικών προϊόντων, στους τομείς της ανάλυσης τροφίμων και ζωοτροφών, διαγνωστικών υγείας και κτηνιατρικής, λογισμικού και του συναφούς εξοπλισμού, είναι ο επιδιωκόμενος σκοπός μας.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, ιδιαίτερα ανταγωνιστικά σε όλα τα επίπεδα, ικανά να σταδιοδρομήσουν τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.
Οι συνέργειες με την πανεπιστημιακή και επιστημονική κοινότητα, που θα προάγει την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και μεθόδων στους τομείς της δραστηριότητας μας, αποτελεί επιλογή της εταιρείας μας από την έναρξη των δραστηριοτήτων της.

Προσδοκία μας είναι η διάθεση προηγμένων και καινοτόμων μεθόδων ποιοτικού ελέγχου σε συνδυασμό με ευρεία χρήση πληροφοριακών συστημάτων ελέγχου και παρακολούθησης.

Παράλληλα, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, θα προχωρήσουμε σε διεθνείς συνεργασίες με εγνωσμένης αξίας και ποιότητας οίκους του εξωτερικού, προς την κατεύθυνση της διεύρυνσης των προσφερομένων λύσεων στους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας.

Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός εκ των πλέον σημαντικών πυλώνων της χώρας μας, την ποιοτική γεωργία που είναι το προοίμιο του ‘ευ ζην’.  Δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, για στενή, υγιή συνεργασία, βοήθεια στο έργο των συνεργατών μας, αφού τελικός αποδέκτης των υπηρεσιών μας είναι ο άνθρωπος.

Λειτουργούμε με απόλυτη συναίσθηση της επαγγελματικής ευθύνης, των προϊόντων και του συνόλου των παρεχομένων υπηρεσιών, έναντι των πελατών μας. Εργαζόμαστε με στόχο να διευκολύνουμε το έργο τους, παρέχοντας υπηρεσίες ολικής ποιότητας.

Σεβόμαστε το περιβάλλον και φροντίζουμε κάθε μας παραγωγική ενέργεια να διέπεται από αυστηρούς κανόνες για την αποφυγή επιβάρυνσής του.

Η καινοτομία, η ενίσχυση των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων των συνεργατών μας, είναι η δική μας στρατηγική για την ανάπτυξη.