Τηλέφωνο

+302294022950

Φαξ

+302294022908

Παραγγελίες

orders@fhv-biotest.com
Ρωτήστε μας!

Ειδικά τεστ κτηνιατρικής διάγνωσης

Μαστίτιδα

Lactopast Biomedix Mastitis Test - Τεστ ανίχνευσης Μαστίτιδας

Εύκολο στη χρήση,, υψηλής ευαισθησίας τροποποιημένο τεστ Καλιφόρνια για την ανίχνευση της υποκλινικής μαστίτιδας.
Αποτέλεσμα σε 10 δευτερόλεπτα.

Histoplastin Erythrophorte

Αυξάνει το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την involucrin στην περιοχή του δέρματος που εφαρμόζεται και βοηθάει στην ταχεία και αποτελεσματική αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.

Η Histoplastin Erythrophorte είναι ένας ισχυρός αναγεννητικός, διορθωτικός και ανακατασκευαστικός συνδυασμός τριών φυσικών ουσιών αναμειγμένες με παρθένο κίτρινο κερί μελισσών.

Εντατική επιδιόρθωση των ανωτέρων στρωμάτων του δέρματος, για την ταχεία και αποτελεσματική αποκατάσταση όλων των φυσιολογικών χαρακτηριστικών του, όπως η εμφάνιση και η υφή.

Περιέχει αντιοξειδωτικά, ενισχύει την άμυνα του δέρματος έναντι εξωτερικών δυσμενών συνθηκών όπως η μόλυνση, η ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία και η ρύπανση, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη στο δέρμα, αφήνοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα να «αναπνεύσει». Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος διατηρώντας τη φυσική του υγρασία. Κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων της μαστίτιδας, μπορεί να αποτρέψει τη φλεγμονή και βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου.

Ενημερωτικό φυλλάδιο